گنجاندن خاصیت های کلم در یک مقاله امکان پذیر نیست چون این ماده سرشار از مواد مغذی و مفید برای انسان است.

کلم مملو از مواد معدنی است.

این خوراکی با این که کالری بسیار پایینی دارد اما از لحاظ برخورداری از مواد معدنی بسیار بالاست.

به طور کلی در یک فنجان (89 گرم) کلم حاوی :

  • 22 کالری
  • 1 گرم پروتئین
  • 2 گرم فیبر
  • 85% ویتامین K
  • 54%  ویتامین C
  • 10% فولات
  • 7% منگنز
  • 6% ویتامین B6
  • 4% کلسیم
  • 4% پتاسیم
  • 3% منیزیوم

همچنین این ماده مقدار کمی ویتامین آ، آهن، آنتی اکسیدان و ویتامین B است.

آنتی اکسیدان ها بدن را در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که دارای تعداد فرد الکترون هستند و آن ها را ناپایدار می کند.

هنگامی که سطح آن ها بیش از حد بالا می رود می تواند به سلول های شما آسیب برساند.

کلم به ویژه سرشار از ویتامین C است که در برابر بیماری های قلبی و سرطان با ما کمک می کند.

وضعیت التهاب بدنتان را تنظیم می کند.

التهاب همیشه چیز بدی نیست.

در حقیقت بدن شما برای محافظت در برابر عفونت یا تسریع در بهبودی زخم ها به پاسخ التهابی از طرف بدن نیاز دارد.

از سوی دیگر التهاب مزمن که مدت زمان زیادی است که شما را درگیر کرده ممکن است مشکلاتی مثل بیماری های قلبی، روماتیسم مفصلی و بیماری التهابی روده را به دنبال داشته باشد.

کلم سرشار از آنتی اکسیدان است که خاصیت های ضد التهابی دارد.

کلم منبع ویتامین C است.

ویتامین C که به اسید اسکوربیک نیز معروف است یک ویتامین محلول در آب است که نقش های زیاد و مهمی را در بدن ایفا می کند.

مثلا برای ساخت کلاژن، فراوان ترین پروتئین در بدن لازم است.

کلاژن به پوست ساختار و انعطاف می بخشد و برای عملکرد متناسب استخوان ها، ماهیچه ها و عروق خونی بسیار مهم است.

علاوه بر این، ویتامین C به بدن کمک می کند آهن موجود در مواد گیاهی جذب بدن شود.

علاوه بر این، یک آنتی اکسیدان قوی هم دارد.

در واقع به دلیل ویژگی های بلقوه مبارزه با سرطان، تحقیقات گسترده ای انجام شده است.

ویتامین C از بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند که با بسیاری از بیماری های مزمن از جمله سرطان مرتبط است.

تجزیه و تحلیل 21 مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به سرطان ریه در هر 100 میلی گرم افزایش روزانه ویتامین C هفت درصد کاهش می یابد.

این مطالعه محدود بود زیرا نمی توانست تعیین کند که آیا کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه ناشی از ویتامین C یا موارد است.

با این که کلم سبز و قرمز منابع عالی این آنتی اکسیدان قوی هستند، کلم قرمز حدود 30 درصد بیشتر دارد.

یک فنجان (89 گرم) کلم خرد شده در 85 درصد میزان توصیه شده برای ویتامین  که به همان میزان در یک پرتفال یافت می شود.